Inlägg för Project Life Norge

För September hade Project Life Norge en utmaning. Dels med tema, dels med färginspiration och dels med produktkrav. Jag valde temat “Vanskelig”… eller “Venner”. Båda passar in på min vecka 32 som var då min mammaledighet tog slut och pappaledigheten började för min man!

10606165_10152211137587032_2107825628056698582_n

Färgerna man skulle använda var limegrön, orange och grå…. lite vitt och beige (enligt fotot ovan). Element man skulle använda var bland annat wood, chevron och egengjorda dekorationer. Eftersom jag i vanliga fall gör uppslag för Hey Little Magpie, och använder deras produkter, ville jag denna gång rensa lite i mina lådor! Så jag valde mitt favoritblock med 6*6 papper och några gamla PL-kort. Sedan skrev jag ut den mesta av texten direkt på vitt papper och klippte ut remsor. För dekorationer valde jag mina favoriter av de som fanns på listan. Några trädekorationer har jag inte använt på länge. Men skrivmaskinerna är klara favoriter… speciellt med text i skrivmaskins-typsnitt!

Jag klippte även till lite dekorationer i vellum… och avslutade sedan allt med att strö ut stjärnor och enamel dots på passande ställen.

För denna veckan hade jag lite memorabilia i form av en flyer. Den passar inte riktigt in i uppslagets färgtema… men… för mig är det viktigare att ta med memorabilia än att supermatcha allting! Tycker att uppslagen blir lite mer levande då man tar med “riktiga” saker! Det samma gäller foton som kanske inte är klockrena… ibland blir det inga bra foton från en händelse… men då tar jag alltid med det minst dåliga fotot och kanske minskar ner det lite. På det här uppslaget hade jag exempelvis inga bra foton då våra vänner kom på besök. Till slut valde jag ett där alla tittar ut över en utsikt… den fick duga! 😀

IMG_2264 IMG_2265 IMG_2266 IMG_2268 IMG_2269 IMG_2270

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s