Att göra och att köpa!

Snart går min man på semester. Då börjar några slappa veckor som blir slutet av mitt år som mammaledig! Ska både bli skönt och lite läskigt att gå tillbaka och jobba heltid på kontor! 😀

Jag hoppas att jag ändå kan ägna en hel del tid till pyssel och PL. Jag har under de senaste månaderna försökt att hitta en stil och ett arbetssätt så att alla PL-uppslag går snabbt och smärtfritt. Nu tycker jag att jag hittat det! Jag har mina standarddekorationer som alltid knyter ihop mina sidor och en rutin som gör att mina uppslag enkelt blir ganska snygga.

Min cuttlebug var ett guldköp och till hösten kommer jag att satsa på lite nya dies! Främst dies som gör titelkorten enkla att få ihop. Mina  titelkort innehåller nästan alltid siffror (för veckan) och en lite mer blaffig dekoration (eftersom det finns plats!). Räven och skrivmaskinen från Spellbinders skulle vara klockrena! Eller blommorna från Little B. För siffrorna vill jag gärna ha Lawn Fawns nyaste… eftersom jag gillar mina andra siffror från Lawn Fawn så mycket!

Sen står enamel dots alltid på inköpslistan. Samt roliga förpackningar med die cuts!

PicMonkey Collage

LF689_Louies123s_large__64931.1401393130.1280.1280

Little-B-Dies-Featured-650x435

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s