Vad jag köpte och vad jag fick del 2

Som sagt så hade en butik ett erbjudande, köp för 200 och få gåvor för 200. Superbra grej! Jag beställde två gånger. 😀 Idag fick jag paket nummer två. Jag hade beställt 2 PL-album, stämplar, nya B-plattor till cuttlebugen, stämpelrengöring och papper för vattenfärg! Supertråkiga saker som man ändå måste köpa förr eller senare! Men gåvorna var desto mer spännande!!!!!

Jag har sorterat de flesta gåvorna på “enkelt att använda” och “å vad ska jag med den här till?”. Vi börjar med de enkla grejorna!

IMG_0979

En supersnygg bakgrundsstämpel från Heidi Swapp (nått jag inte har… perfekt för egna PL-kort!!!), stämpelpapper, twine, bling och papper som kommer att bli kanonsnygga som PL-kort! Och så det lite svårare!!!!

IMG_0978

Stenciler (aldrig haft och har aldrig använt… måste provas!!!), brads och knappar (använder jag aldrig längre… men kanske kan börja igen?!?!), plastbitar från Maya Road (kanske kan bli snygga som detalj på något uppslag, asken var iaf kanonsnygg!), klistermärken från Glitz (ett företag vars produkter jag har väldigt svårt för! Gillar inte deras design…), pärmblad från simple stories (snygga men i “fel” storlek…), massa papper som inte riktigt var “mitt val”, kugghjul från Basically Bare (what?) och svårast av allt…. honeycomb-papper!!!!!

Redan innan jag gjorde beställningen så bestämde jag att jag inte skulle sälja någon av gåvorna! Allt ska testas!!! För det är ju väldigt sällan man får, exempelvis, en dyr stencil gratis! 😀

Jag känner även att det känns enklare att experimentera om man gör det med produkter man inte lagt så mycket pengar på! Exempelvis skulle man kunna göra PL-kort av albumbladen från Simple Stories… kanske…

Jag fick ytterligare ett paket idag… ett med två craft dies och en metallplatta för cuttlebugen! Supersnygga dies och stansningen blir kanonbra med metallplattan!

IMG_0981

Advertisements

2 thoughts on “Vad jag köpte och vad jag fick del 2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s